עזרה & מנטורים
המנטורים וצוות האקסלרטור נמצאים כאן כדי לתמוך, לעזור ולתת השראה לכל הצוותים. עם זאת, כל צוות אחראי לתהליך האישי שלו ואף אחד לא יפקוד עליכם מה לעשות. צוות האקסלרטור יספק לכל צוות פידבק מיידי לאחר שישלחו לו את אי-מייל הסטטוס השבועי על ההתקדמות שלהם, וכמו כן, יקשרו את הצוותים עם המנטורים. המנטורים יהיו זמינים לעזרה בתחומים ספציפיים הכוללים אך אינם מוגבלים ל: UX/UI/פיתוח/קידוד, עיצוב, אסטרטגיה, שיווק, חשיבה עיצובית. רוב הפגישות של הצוותים עם המנטורים יתקיימו בזמנים קבועים בWeWork שממוקם באבן גבירול. על מנת לבקש מנטור אנא צרו קשר עם גל או שון.
קורס אונ-ליין וחומרי קריאה
כל חברי הצוות יצטרכו להשלים את כל המודולים של הקורס המקוון במתודולוגיות של סטארט- אפים וחשיבה עיצובית (באנגלית) וכמו כן לעדכן את חומר הקריאה הנדרש (בעברית ובאנגלית).
מבנה
בעוד כל משתתף יהיה חלק מצוות המוקצה לאתגר מסוים, רוב העבודה היא עצמאית ותתמקד במחקר למציאת פתרונות וראיונות עם אנשים שמתמודדים עם האתגר שהוגדר. באחריות המשתתפים לארגן את הפגישות והראיונות (ניתן להעזר בצוות האקסלרטור של מדור חדשנות כדי למצוא את האנשים הנכונים לראיין). בנוסף יתקיימו אירועי PNG לכל המשתתפים אחת לשבועיים בהם הצוותים יציגו את התקדמותם ודובר מתעשיית הסטארטאפים ייתן הרצאה קצרה. בנוסף, הצוותים יתבקשו לשלוח אי-מייל שבועי המעדכן את צוות האקסלרטור על ההתקדמות שלהם בכל שבוע.
התחייבות לזמנים
התכנית תובענית ביותר והמשתתפים יצטרכו להקדיש זמן רב לפרויקט שלהם לתכנים הלימודיים (לפחות עשר שעות בשבוע, בעיקר לאחר שעות עבודה "מטכל"יות" רגילות).
התכנית נוצרה עם הציפיות הבאות מהצוותים
-
תגדילו ראש! אתם ה"בוס", אין כאן מפקדים ואתם אחראים לפתרון האתגר שהוגדר והצגתו לבכירים שיחליטו אם להשקיע בפתרונו. אז בלי לחכות, תתחילו לרוץ ותגרמו לזה לקרות.
-
תזכרו ותפנימו שאתם לא יודעים הכול - המטרה המרכזית של האקסלרטור היא ללמוד את כל מה שתוכלו על הבעיה המרכזית. תדברו עם מומחים ותהפכו למומחים.
-
אנשים הם המשאב הכי גדול שלנו. השתמשו בו, התחברו לאנשים. אל תהיו ביישנים או עצלנים, תבקשו עזרה ותיצרו קשרים עם אנשים אחרים, אם לא הצלחתם, תבקשו עזרה מאיתנו.
-
תיכשלו הרבה ותכשלו מהר כדי שתוכלו ללמוד מהטעויות שלכם להתקדם להצלחה.
-
תזכרו שאתם לא המשתמשים הסופיים במוצר ותשמשו בטכניקות השונות שתלמדו בתכנית: אמפתיה, הגדרה, חשיבה, יצירת אב טיפוס ובדיקת המוצר.